NAVALA ZA VAĐENJE PASOŠA U ZEMUNU: Ovo su slobodni termini

Ukoliko ste predstojeće praznike planirali da provedete van Srbije, a tek sada ste shvatili da vam je potreban pasoš, teško da ćete uspeti da ga izvadite makar hteli da platite i dodanto za hitnu izradu, budući da su u većini gradskih opština svi termini zakazani do sredine maja, a negde i do kraja maja.

Zakazivanje termina za pasoš moguće je dobiti samo 30 dana unapred preko onlajn platforme eUprave. Kada odete na sajt eUprave i poželite da zakažete termin, suočićete se sa neprijatnom činjenicom da su termini odavno popunjeni.

Blic ” je pokušao da na sajtu eUprave zakaže termin za pasoš. U glavnim beogradskim opštinama termina u narednih dvadesetak dana gotovo da nema.

Situacija je daleko najkritičnija na Novom Beogradu i u Zemunu, gde su svi termini do 23. maja popunjeni. Sajt nam je omogućavao samo da zakažemo od tog datuma – a kako je navala tamo uvek velika, pitanje koliko će dugo i ti termini biti dostupni kada postanu dostupni. Uz to, na Novom Beogradu izdavanje pasoša i ličnih karti vrši se samo u zgradi SIV 2, koja se nalazi na Bulevaru dr Zorana Đinđića 104.

Tagovi:

Pročitajte još: