„NE SMEM DA POSUSTAJEM, BIĆEŠ PONOSAN NA MENE“ Najnovija objava Šušine žene iz Zemuna ŠOKIRALA JAVNOST!

Kamere na kući Milana Šuše zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare.

U subotu 17. februara oko 10 časova ujutru dogodilo se jezivo ubistvo u Zemunu, kada je zasad nepoznati muškarac sa više metaka likvidirao Milana Šušu.

Zločin se dogodio u trenutku kada je Šuša izlazio iz svog dvorišta i zatvarao kapiju. Ubica mu je prišao, nakon čega su se našli oči u oči, a potom i ispalio više hitaca. Policija je na licu mesta pronašla 9 čaura.

Odmah je aktivirana policijska akcija „Vihor 3“, a veruje se da je egzekutor imao i saučesnika koji ga je sačekao ulicu dalje u automobilu.

Takođe, kamere na kući Milana Šuše zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare. Policija je prikupila snimke nadzornih kamera iz okolnih zgrada i kuća, a veruje se da su ga kamere na više lokacija snimile.

Supruga Milana Šuše – Nataša se ponovo oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Ona je prenela emotivnu poruku ističići koliko joj nedostaje muž.

– Kako dani prolaze, sve je teže i teže… Tebe nema i velikog dela mene…Snagu crpim, ne znam ni sama odakle… Njih dvoje su tu zato ne smem da posustajem. Daću sve od sebe… i znam, bićeš ponosan na mene!! – napisala je Nataša na svom Instagram profilu uz objavu.

Da podsetimo, Šušina sahrana održana je 21. februara u Starim Banovcima.

On je znao da mu se sprema ubistvo. Naime, njemu je navodno ponuđeno da ima stalnu pratnju, što je on odbio.

– Ponuđeno mu je da ima oko sebe grupu ljudi koja bi stalno bila tu, išla sa njim gde god, preventivno, jer su njegovi prijatelji i saradnici čuli, ali i slutili da mu se ne sprema dobro kad izađe iz zatvora – kaže izvor za Kurir i dodaje:

– On je odbio zaštitu, rekao je da ne želi da bilo ko ide non-stop sa njima i da ne smatra da za njega postoji opasnost.

Tagovi:

Pročitajte još: