Pretraga
Close this search box.

„NE SMEM DA POSUSTAJEM, BIĆEŠ PONOSAN NA MENE“ Najnovija objava Šušine žene iz Zemuna ŠOKIRALA JAVNOST!

Kamere na kući Milana Šuše zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare.

U subotu 17. februara oko 10 časova ujutru dogodilo se jezivo ubistvo u Zemunu, kada je zasad nepoznati muškarac sa više metaka likvidirao Milana Šušu.

Zločin se dogodio u trenutku kada je Šuša izlazio iz svog dvorišta i zatvarao kapiju. Ubica mu je prišao, nakon čega su se našli oči u oči, a potom i ispalio više hitaca. Policija je na licu mesta pronašla 9 čaura.

Odmah je aktivirana policijska akcija „Vihor 3“, a veruje se da je egzekutor imao i saučesnika koji ga je sačekao ulicu dalje u automobilu.

Takođe, kamere na kući Milana Šuše zabeležile su ubicu koji je u trenutku likvidacije imao hirušku masku i sunčane naočare. Policija je prikupila snimke nadzornih kamera iz okolnih zgrada i kuća, a veruje se da su ga kamere na više lokacija snimile.

Supruga Milana Šuše – Nataša se ponovo oglasila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Ona je prenela emotivnu poruku ističići koliko joj nedostaje muž.

– Kako dani prolaze, sve je teže i teže… Tebe nema i velikog dela mene…Snagu crpim, ne znam ni sama odakle… Njih dvoje su tu zato ne smem da posustajem. Daću sve od sebe… i znam, bićeš ponosan na mene!! – napisala je Nataša na svom Instagram profilu uz objavu.

Da podsetimo, Šušina sahrana održana je 21. februara u Starim Banovcima.

On je znao da mu se sprema ubistvo. Naime, njemu je navodno ponuđeno da ima stalnu pratnju, što je on odbio.

– Ponuđeno mu je da ima oko sebe grupu ljudi koja bi stalno bila tu, išla sa njim gde god, preventivno, jer su njegovi prijatelji i saradnici čuli, ali i slutili da mu se ne sprema dobro kad izađe iz zatvora – kaže izvor za Kurir i dodaje:

– On je odbio zaštitu, rekao je da ne želi da bilo ko ide non-stop sa njima i da ne smatra da za njega postoji opasnost.

Tagovi:

Pročitajte još: