NEKO JE IZ AUTOBUSA VIDEO KAKO MLADIĆ LEŽI PORED PUTA: Komšije iz Zemuna o mladiću koji je pronađen mrtav

Telo mladog muškarca Z. V. (33), sa brojnim povredama glave, nađeno je ispred jedne kuće u Zemunu, a njegova smrt vodi se kao sumnjiva.

– Mladić je nađen ispred kuće čoveka koji svoju porodičnu kuću daje na korišćenje, kažu komšije iz ulice Grigorija Božovića i dodaju: Nikad se ne zna koliko njih boravi u kući i šta rade. Često se čuje buka i galama. Žitelji kažu da je mladića našao neko od prolaznika.

Prolazio je autobus i neko je video kako mladić leži pokraj puta u dvorištu kuće, pozvali su policiju i Hitnu pomoć, a su ljudi samo nemo stajali iznad njega jer se videlo da ne daje nikakve znake života – kaže meštani.

Telo je prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je preminuo.

– Smrt mladića zasad se vodi kao sumnjiva – kaže sagovornik. Meštani dodaju da je policija dolazila kod nekoliko komšija kako bi uzela snimke sa nadzornih kamera koje bi pomogle u istrazi.

– Policija je dolazila kod mene i tražili su da vrate kamere kako bi videli šta se dešavalo pre nego što je telo mladića pronađeno – kaže komšinica i dodaje: – Pomislila sam da je neko opljačkao kuću preko puta nas, ali su posle policajci rekli da je nađen mladić.

Inače, oni dodaju da ne znaju ko je mladić koji je nađen mrtav na blatnjavoj zemlji. – Možda je on jedan od mladića koji je živeo kod komšije, a možda se posvađao s nekim od njih, ili je došao neko i hteo da se obračuna s njim – zaključuju komšije iz Zemuna.

Tagovi:

Pročitajte još: