NEVEROVATAN POVRATAK! KK Mladost Zemun pobedio Metalac Valjevo 106:74

Prisustvovali smo fantastičnom povratku seniora Mladosti na košarkaški teren! Naši momci su uspešno savladali ekipu KK Metalac iz Valjeva rezultatom 106:74! Već od samog početka utakmice uspostavljen je uobičajeni agresivni tempo koji je odmah davao rezultate i omogućio našem timu kontinualan rast u poenima tokom čitave utakmice. Izgleda da je našim seniorima nedostajala igra na terenu pa su sjajnim akcijama uspeli da drže protivnika na distanci u poenima.

Videli smo odličnu igru Trey Drechsel-a i Stephane Gombauld-a, koji su postigli najveći broj poena za Mladost (22 poena). Imali smo priliku da svedočimo i sjajnom povratku Dušana Tanaskovića na teren koji je ostvario 16 poena za našu ekipu. Svoj debi u dresu Mladosti je imao i Đorđe Milosavljević koji se odlično uklopio u ekipu i istakao po broju asistencija (8 asistencija).

U gostujućoj ekipi najviše su se istakli Zoran Paunović (16 poena i 6 skokova) i Slobodan Jovanović (5 asistencija). Zahvaljujemo se ekipi KK Metalac na fer i korektnoj igri.

U želji da nadoknadimo propuštene mečeve, očekuje nas veliki broj utakmica do kraja godine. Narednu utakmicu KSS Kupa igramo već u utorak 15.12.2020. protiv ekipe BKK Radnički, a već u sredu 16.12.2020. gostujemo ekipi KK Napredak JKP u Aleksincu u nastavku Košarkaške lige Srbije.

Izvor: KK Mladost Zemun

Tagovi:

Pročitajte još: