NOVI DETALJI UBISTVA U DOMU ZA STARE U ZEMUNU: Pomahnitalog penzionera osoblje jedva odvojilo od žrtve EVO DA LI SU SE POZNAVALI

Korisnik Gerontološkog centra u Zemunu Nikola N. (89) koji se sumnjiči da je ubio drugog korisnika mobilnim telefonom, navodno je u tu ustanovu doveden samo dan ranije! Kako naš izvor otkriva, on je bio u obaveznoj trodnevnoj izolaciji, koju prolaze svi novi stanovnici doma za stare.

Nikola N. koji je smešten samo dan ranije, prema prvim informacijama nije poznavao čoveka kog je ubio, niti su se ikada ranije sreli. Ubijeni V. N. (87), inače je bio nepokretan i nije ustajao iz kreveta. Motiv napada za sada nije poznat – otkriva sagovornik Kurira.

Stravičan zločin, podsetimo, dogodio se oko 22.15 sati, u sobi u kojoj je V. N. ležao.

Oni nisu bili cimeri, najverovatnije je Nikola N. izašao iz sobe u kojoj je bio u izolaciji i otišao u sobu u kojoj je ležao V. N. Kada je osoblje uletelo u sobu u kojoj se zločin dogodio, jedva je obuzdalo Nikolu N., odvuklo ga od kreveta u kom je ležao V. N. i nekako uspelo da ga smiri do dolaska policije. Urlao je da mu je čovek kog nikada pre nije video, nešto ukrao – otkriva sagovornik Kurira.

 

Tagovi:

Pročitajte još: