Novi detalji ubistva u Zemunu: KAMERE SVE ZABELEŽILE?

Stravičan zločin potresao je stanovnike Zemuna.

Danas ujutro u Zemunu, Milan Šuša (39) je ubijen kada ga je nepoznata osoba upucala u glavu.

Prema prvim informacijama, ubistvo Šušino ubistvo dogodilo se ispred njegove porodične kuće dok je bio na putu da uđe u svoje vozilo.

Ubica je, čini se, čekao u zasedi, prišao mu i nešto mu rekao.

Nezvanično, Milan je podigao ruke, a napadač je zatim izgovorio još nekoliko reči pre nego što je ispalio dva metka u njega. Nakon počinjenog zločina, počinilac je pobegao prema Krajiškoj ulici gde ga je čekao automobil koji je potom brzo odjurio prema autoputu, pišu beogradski mediji.

Kako se saznaje, čitava ulica je pokrivena video-nadzorom i ubica je verovatno i snimljen.

Podsećanja radi, portal Republika.rs prva je objavila informaciju o ubistvu Milana Šuše u Zemunu. Kako su za naš portal tada rekle komšije, probudila ih je buka.

– Svi smo u šoku, probudila su nas dva pucnja – rekla je za Republiku komšinica.

Ubijeni bio u zatvoru zbog ubistva

Kako smo prvi objavili, Milan Šuša je pre 10 godina bio umešan u ubistvo Nikole Serdara iz Zemuna čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu.

Na putu Stara Pazova – Inđija je došlo do sukoba trojice mladića, Milana Četnika, Nikole Serdara i Milana Šuše. Došlo je do pucnjave u kojoj je Serdar ubijen, a Četnik ranjen. Četnik je tada prevezen u bolnicu gde je rekao ko je na njega pucao, a tri meseca kasnije je pronađeno telo ubijenog Serdara.

Policija je tada tragala za Šušom koji je bio u bekstvu.

Takođe, javnosti je Šuša postao poznat 2009. godine, kada je zajedno sa Goranom Petrovićem (36) bacio kašikaru na zgradu RTV „Pink“ na Dedinju. Nekoliko dana kasnije su uhapšeni u stanu u Nišu u kome su se skrivali.

Tagovi:

Pročitajte još: