OBAVEŠTENJE! Izmena režima saobraćaja autobusa u Zemunu

Zbog izvođenja radova na na izgradnji Bulevara patrijarha Pavla od 1. avgusta do 1. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije javnog prevoza 42 će saobraćati u oba smera: Bahtijara Vagabzade, Borska, Vareška, Patrijarha Dimtirija i dalje redovnom trasom.
Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajalipsta JLP-a.

Zbog izvođenja radova u svrhu polaganja kanalizacionih cevi na raskrsnici ulica Ugrinovačka i Tršćanska od 31. jula do 15. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi podrazumevaju zauzeće desne saobraćajne trake Ugrinovačke ulice, gledano u smeru ka centru grada, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom bosanska do zone raskrsnice sa Ulicom Branka Pešića od 31.07. do 01.08. Tokom izvođenja radova u ovoj fazi Ugrinovačka će na ovom delu biti jednosmerna u smeru ka Ulici banatska, pa će se vozila sa linija 81, 81L i 85 u ovom smeru kretati svojim redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Ugrinovačka, Filipa Višnjića, Cara Dušana, Dobrovoljačka, Ugrinovačka i dalje redovnim trasama.

Zbog izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže sa priključcima u Ulici Venizelosova, na delu od Ulice knez Miletine do Ulice Gundulićev venac doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode u Ulici Venizelosova (desna kolovzna traka i deo trotoara), sledećih 51,6 metara gledano u smeru prema Ulici cara Dušana od 01.08. do 12.08.2021. godine.

Tokom izvođenja radova u ovoj fazi Ulica Venizelosova će biti jednosmerna u smeru ka Dunav stanici, pa će se linija javnog prevoza 37 smer ka terminusu „Kneževac“ kretati sledećom trasom: Ponekareova, Cvijićeva, Bulevar despota Stefana, Džordža Vašingtona, Cara Dušana, Francuska i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru će ići redovnom trasom.

Tagovi:

Pročitajte još: