OBAVEŠTENJE: Izmene na autobuskim linijama 15, 84, 704, 706…

Povodom održavanja koncerta u okviru Međunarodnog sajma vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana”, na prostoru kod PC „Ušće”, doći će do promena u radu linija javnog prevoza 3. i 4. septembra, od 19 do 3 časa, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila javnog prevoza će se za vreme održavanja manifestacije kretati izmenjenom trasom, i to:

– vozila javnog prevoza sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta, a dalje redovnim trasama;

– vozila sa linija 27E i 35 će se u oba smera, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, ulicama Milentija Popovića i Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd (Blok 20)”.

U vreme održavanja manifestacije, vozila na liniji 60L će saobraćati sledećom trasom:

– u smeru ka okretnici „Novi Beograd (Toplana)”: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom;

– u suprotnom smeru vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu linije 60, odnosno saobraćaće ulicama Sajmište, Brankov most i dalje redovnom traom.

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija javnog prevoza na izmenjenoj trasi.

 

Tagovi:

Pročitajte još: