Pretraga
Close this search box.

Objava na društvenoj mreži nagovestila tragediju u Zemunu? Prijatelj mu poručio da uživa, ali on nije mogao jedno da sakrije!

Tragedija bračnog para iz Zemuna kao da je bila nagoveštena jednom porukom na društvenoj mreži.

Supružnici žena V. Ž. (71) i muškarac Z. Ž. (73) iz Zemuna u nedelju su pronađeni mrtvi u svojoj porodičnoj kući u ovom naselju. Prema podacima iz istrage, za sada se sumnja da je u pitanju ubistvo iz milosrđa i samoubistvo. Naime, kako se sumnja Z. Ž. je u petak ubio svoju ženu, a zatim sebi pucao u glavu iz pištolja.

Njihova tela pronađenu su dva dana kasnije kad je rođak došao da vidi šta se dešava jer mu nisu odgovarali na pozive. Na dan kada da je suprug ubio ženu i sebe, on je na društvene mreže objavio njihove zajedničke fotografije na kojima su zagrljeni u galeriji slika, a album je nazvao „V&Z“.

Isti dan poznanik im je ostavio komentar, ne sluteći tragediju, i napisao „Uživajte u životu“. Z. Ž. mu je na to odgovorio „Hvala, bilo nekad…“.

Samo nekoliko sati nakon toga, kako se sumnja, on je pucao svojoj supruzi u leđa, a zatim sebi u glavu. Navodno, oni su se dogovorili da ovo urade jer je V. bila teško bolesna.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju, a prema prvim informacijama žena je ubijena sa devet hitaca u leđa.

Rođak koji je pronašao tela supružnika zatekao je i spuštene roletne na kući, a njihovi članovi porodice ispričali su policiji da su se supružnici najverovatnije dogovorili da zajedno odu u smrt.

Beogradski medij navodi da se sumnja da je Z.Ž. ženu upucao devet puta jer je tražila da joj ne ostavi mogućnost da preživi, piše Kurir.

 

Tagovi:

Pročitajte još: