Pretraga
Close this search box.

OBJAVLjEN JAVNI POZIV ZA IZBOR NAJLEPŠE FOTOGRAFIJE ZEMUNA

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević raspisao je Javni poziv za izbor najlepše fotografije Zemuna za 2024. godinu.

Ovaj projekat, koji nailazi na odličan odziv, realizuje se šestu godinu za redom, sa ciljem da na kreativan način skrene pažnju i popularizuje kulturne i turističke lepote Zemuna.Sve osobe starije od 15 godina mogu svoje tri fotografije kulturno-istorijskih spomenika i verskih objekata, Gradskog parka, industrijskog nasleđa, običaja i ljudi, ulica Zemuna, kulturnih i sportskih događaja, manifestacija, pejzaže i svega onoga što predstavlja lepotu i specifičnosti poslati na mejl najlepsafotografijazemuna@gmail.com do 1. septembra. Fotografije ne smeju biti veće od jednog megabajta.Stručna komisija će odlučiti o prve tri nagrade i od najlepših 20 izabranih radova prirediti prateću izložbu za Praznik Zemuna, 5. novembra.

Za dodatne informacije se svi zainteresovani mogu javiti lično u Kancelariju za mlade Gradske opštine Zemun u Kosovskoj 9 ili na telefon 011 316 06 74 ili 062 839 13 92.

Tagovi:

Pročitajte još: