Obračun u autoperionici zbog lascivnih poruka ženi dobio sudski epilog: Zemunac mora u zatvor

U auto-perionici je sve vreme bio prisutan i jedan čovek, koji se sakrio iza auta da bi se zaštitio od metaka

Zemunac Dušan Raduka, koji je sredinom septembra prošle godine u autoperionici pucao u pravcu druga i komšije N. P. priznao je oba krivična dela za koja je sumnjičen – nedozvoljeno nošenje oružja i izazivanje opšte opasnosti. On je zaključio sporazum sa Višim tužilaštvom u Beogradu, koji je prihvatio i potvrdio Viši sud, pa je osuđen na 15 meseci zatvora.

Raduka se tada iznervirao, jer je N. P. poslao njegovoj ženi lascivne poruke, koje je slao svim ženama njihovih drugova, pa je uzeo pištolj i otišao kod njega u autoperionicu. Tu je repetirao pištolj i krenuo ka N. P, koji je tada uzeo kuhinjski nož i pošao ka njemu.

Dušan je ispalio nekoliko hitaca u pravcu oštećenog, ali ga nije pogodio, pa je N. P. zamnahnuo nožem i posekao Dušana po levoj nadlaktici. Raduka je povlačeći se ispalio još nekoliko hitaca u pravcu N. P, koji je išao sa nožem prema njemu, ali ga nisu pogodili, a zatim se udaljio.

U auto-perionici je sve vreme bio prisutan i jedan čovek, koji se sakrio iza svog automobila, kako bi se zaštitio od metaka.

Tagovi:

Pročitajte još: