OBRT NA SUĐENJU BIVŠEM FUDBALERU PARTIZANA ZA POKUŠAJ UBISTVA DRUGA U ZEMUNU: Svedočio zajednički prijatelj i rekao OVO

Na suđenju nekadašnjem fudbaleru Partizana Nikoli Malbaši, zvog optužbi za pokušaj ubistva Igora Neškovića u Zemunu pre godinu i po dana, danas je u Višem sudu saslušan svedok Dejan Đalović, inače zajednički prijatelj i optuženog Malbaše i oštećenog Neškovića.

Njegovo saslušanje je predložila odbrana, a u sudnici je kazao da su njih dvojica bili u prijateljskim odnosima i da su zajedno planirali gradnju zgrade.“Video sam se sa Neškovićem nakon njegovog oporavka od ranjavanja i on mi je tada ispričao da ga nožem nije izbo Malbaša već neki drugi čovek“, rekao je Đalović, pa dodao:“Kazao mi je da je taj čovek ušao u automobil u kom su bili on i Malbaša i nakon kraće rasprave napao Malbašu, a da je on Nešković pokušao da ga odbrani. Tada je čovek izvadio nož i ubo ga u grudi“.

Svedok je ispričao da zna da je Malbaša bio u dugovima i da mu je Nešković pomogao i isplatio jedan dug.Na kraju suđenja sudsko veće je odbilo da ukine pritvor Malbaši ili zameni za kućni. On se u pritvoru nalazi od hapšenja u julu prošle godine, nakon što je desetak dana bio u bekstvu.

(Kurir.rs/Novosti)

Tagovi:

Pročitajte još: