ODRŽAN PETI MEĐUNARODNI TURNIR U BOĆANJU ”VIDOVDAN” U ZEMUNU

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Zemun i u organizaciji Boćarskog kluba ”Altina” 25. i 26. juna održan je tradicionalni međunarodni turnir u boćanju ”Vidovdan 2022”.

Na turniru su učestvovale 32 ekipe u dve kategorije. U kategoriji PAR, pehar je ostao na policama domaćina ”Kluba Altina 2”, drugo mesto pripalo je ekipi ”NBGD”, a bronza je otišla u ruke ekipe ”Vala” iz Herceg Novog.

U kategoriji RAFA pobednici su ekipa ”Badilj”, drugoplasirana je ekipa ”Ujak, a treće mesto je zauzela ekipa” Profa”.

”Opština Zemun je od osnivanja kluba entuzijastima koji su se okupili u Altini bila značajna podrška, to je nastavljeno, i danas smo svedoci da je jedan mali zemunski klub domaćin međunarodnog turnira” rekao je član Veća GO Zemun Marko Raić, pozdravljajući ekipe iz Hrvatske, Crne Gore i bezbroj klubova iz Srbije.

Todor Mandić predsednik Boćarskog kluba ”Altina” uručio je plaketu Opštini, i izrazio zahvalnost na kontinuiranoj pomoći, koja traje od 2013. godine kada je osnovan Klub.

Završnom takmičenju prisustvovali su odbornica u Skupštini Go Zemun Branka Lazinica, zamenik predsednika Skupštine GO Zemun Sava Mišković, predsednik Boćarskog saveza Beograda Milenko Škundrić, mnogobrojni sponzori i poklonici drevnog mediteranskog sporta.

Tagovi:

Pročitajte još: