Pretraga
Close this search box.

ODRŽAN RUKOMETNI SPEKTAKL U HALI „PINKI“ U ZEMUNU

Omladinski rukometni klub Zemun je uspešnu završnicu sezone 23/24 obeležio na neobičan način. Nakon osvojenih brojnih medalja i zapaženih rezultata, budući reprezanativci (godište 09/10) su igrali utakmicu sa svojim roditeljima, sa roditeljima mlađih timskih saboraca i sa trenerom.

Ovaj nesvakidašnji sportski dogadjaj održan u prepunoj sali KSC Pinkija, 20. juna 2024. godine.Ideja za ovu utakmicu potekla je od roditelja i trenera ORK Zemun koji je želeo da na poseban način završi sezonu i obeleži trud i zalaganje mladih rukometaša.

Utakmica je bila dinamična i puna smeha. Bilo je mnogo komičnih trenutaka, pogrešnih koraka, promašenih šuteva i neočekivanih pogodaka, a navijanje i podrška mlađih kategorija rukometaša, čiji su roditelji bili na terenu, bio je spektakl za sebe. Na kraju utakmice, svi učesnici su nagrađeni medaljama za kategorije šaljivog karaktera (npr. „Nindža u patikama“, „Terminator sa parketa“, „Rukometni čarobnjak“ itd. ), što je dodatno razveselilo sve prisutne i igrače i publiku, pa je smeh dugo odjekivao u prepunoj sali Pinkija.Ovaj događaj je podsetio na važnost zajedništva i podrške u sportu i sigurno je da će se o njemu dugo pričati i da će ostati u srcima svih učesnika, kao jedan od najlepših trenutaka sezone.

ORK Zemun, ovom prilikom, poziva sve roditelje i decu da postanu deo njihovog tima i rukometne zajednice u sledećoj sezoni, jer smatraju da se samo zajedničkim snagama mogu postići velike stvari. Jedna od njih je realizacija ideje da se od jeseni organizuje humatitarni turnir za seniore na teritoriji Grada Beograda, koji bi okupio roditelje, bivše rukometašice i rukometaše, kao i sve ljubitelje rukometa, čime bi se pored humanitarnog, promovisao i na delu sproveo rukometni sportski duh.

 

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: