Претрага
Close this search box.

ODRŽANA 2. SEDNICA SKUPŠTINE GO ZEMUN

U četvrtak, 3. oktobra, održana je 2. sednica Skupštine Gradske opštine Zemun.

Na početku zasedanja odbornici su usvojili Izveštaj Komisije za administrativna i mandatna pitanja i doneli Odluku o potvrđivanju mandata odbornika Skupštine Gradske opštine Zemun, i to: Jeleni Stanković, Lijeposavi Ivanović, Jovi Gvozdiću, Miletu Stamenkoviću, članovima Odborničke grupe ”Aleksandar Vučić – Zemun sutra”, kao i Mirku Drmiću, članu Odborničke grupe Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – SPS.  Odborniku Robertu Brđaninu sa izborne liste ”Mi glas iz Zemuna” konstatovan je prestanak mandata pre isteka vremena na koje je izabran zbog podnošenja ostavke, te je Skupština Gradske opštine Zemun donela Odluku o potvrđivanju mandata odborniku Urošu Uroševiću.

U nastavku sednice odbornici su većinom glasova usvojili Izveštaj o izvršenju budžeta Gradske opštine Zemun za period od 1. januara do 30. juna 2024. godine i doneli:

Rešenja o obrazovanju stalnih radnih tela (saveta i komisija) Skupštine Gradske opštine Zemun, Rešenje o obrazovanju Štaba za vanredne situacije Gradske opštine Zemun i Rešenje o obrazovanju komisije za spomenika i nazive ulica i trgova.

Na kraju zasedanja predsednica Skupštine Andrijana Kukolj konstatovala je da je Skupština utvrdila prestanak mandata odborniku Miroslavu Gajiću zbog podnošenja ostavke.

Tagovi:

Pročitajte još: