Pretraga
Close this search box.

ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE GRADSKE OPŠTINE ZEMUN

U četvrtak, 28. decembra, održana je 28. sednica Skupštine Gradske opštine Zemun.

Na početku zasedanja odbornici su usvojili zapisnik sa prethodne sednice i, jednoglasno, predloženi dnevni red 28. sednice Skupštine Gradske opštine Zemun.

U nastavku sednice, odbornička većina je usvojila Predlog Odluke o obavljanju poslova eksterne revizije završnog računa budžeta Gradske opštine Zemun za 2023. godinu.

Usvojen je i Predlog Rešenja o razrešenju člana Komisije za propise i lokalnu samoupravu i izboru novog člana Komisije.

U daljem radu, odbornici su glasali i za Predlog rešenja o razrešenju člana Komisije za rešavanje stambenih potreba boraca, vojnih invalida i porodica palih boraca i izboru novog člana Komisije.

Odbornici Gradske opštine Zemun su u nastavku sednice usvojili i Predlog Rešenja o izmenama i dopuni Rešenja o obrazovanju Štaba za vanredne situacije Gradske opštine Zemun.

Sednica je završena usvajanjem Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Godišnji program poslovanja Javnog preduzeća ”Poslovni centar Zemun” za 2024. godinu.

Odbornike je pozdravio predsedavajući sednice, zamenik predsednika Skupštine Gradske opštine Zemun Sava Mišković, koji je u ime skupštinskog saziva poželeo građanima Zemuna zdravlja i sreće u Novoj 2024. godini i sa kolegama odbornicima zadržao se na koktelu upriličenom povodom predstojećih praznika.

Tagovi:

Pročitajte još: