Pretraga
Close this search box.

ODRŽAVA SE 5. MUNZIK FESTIVAL U ZEMUNU

U organizaciji Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun i agencije Mousai Art na Letnjoj pozornici na Gardošu u subotu, 29. juna, biće održan Peti MUNZIK festival.

Mali jubilej ove muzičke svetkovine otvoriće u jednom od najlepših ambijenata u Srbiji, na kuli Gardoš u Zemunu, ovdašnjoj publici poznat sa prethodnih izdanja Saša Baša i Orkestar u 19.30 časova. Podsetimo se da je Aleksandar Saša Branković – Saša Baša nastupio na Prvom MUNZIK festivalu sa bendom ”Aleja velikana”, koji je te godine pobedio na dugovečnoj ”Zaječarskoj gitarijadi”.

Vrhunsku selekciju za ovogodišnji MUNZIK reprezentuje i popularni bend Cardinal Point, dvostruki pobednik ”Egzita” i brojnih festivala u zemlji i inostranstvu, koji će nastupiti u 20.30 časova.

Novosadski rege sastav Killo Killo Banda nastupiće od 21.30 časova, a veče muzike zatvoriće jedan od najboljih vokala domaće rok scene Ivana Peters i Negative.

MUNZIK festival u godini malog jubileja i svom petom izdanju dokazuje da je stekao svoje mesto na kulturno- turističkoj mapi srpske prestonice.

Ulaz na Letnju scenu na Gardošu je besplatan.

Tagovi:

Pročitajte još: