OGLASIO SE VOZAČ SANITETA HITNE POMOĆI KOJI JE ZGAZIO STARICU U ZEMUNU: Čuli smo „Upomoć“ i ugledali baku pod vozilom!

Moj posao je da pomažem ljudima, učestvujem u njihovom spasavanju, ne mogu da opišem kako sam se osećao kada sam ugledao baku, rekao Milan Marković, vozač saniteta Hitne pomoći.

Vozio sam u rikverc, kako bih vozilom prišao što bliže ulazu, da bi olakšali unos opreme za pomoć u zgradu. Stali smo, izašli i čuli – Upomoć. Podigli smo pogled ka zgradi, misleći da nas doziva žena zbog poziva, a onda smo, zaprepašćeni, ugledali baku pod našim vozilom hitne pomoći – ovako je incident u kome je zamalo nastradala starica opisao Milan Marković, vozač Hitne pomoći u Beogradu.

On je bio za volanom saniteta u Zemunu koji je, u subotu 3. decembra, oko 11 časova, ideći u rikverc, oborio staricu, koja je završila pod vozilom.

– Moj posao je da pomažem ljudima, učestvujem u njihovom spasavanju. Ne mogu da opišem kako sam se osećao kada sam ugledao baku. Odmah smo je izvukli, pitali kako se oseća. Rekla je da je dobro, ispratili smo je do stana, jer i ona živi u zgradi gde smo pozvani na intervenciju. Ispostavilo se da ne čuje dobro, zato i nije čula vozilo. Pitali smo je želi li da zovemo drugu ekipu, da je odveze u bolnicu, nije htela. Pregledala ju je doktorka, izmerili smo joj pritisak, proverili šećer, bilo je sve u redu. Srećom nije imala nijednu povredu. Čak nam je nudila da popijemo sok i kafu – priča Milan, prenose Novosti.

Tagovi:

Pročitajte još: