ONLINE KATASTAR koji je u potpunosti zamenio odlazak na šalter!

Priznajte, koliko puta ste pozeleli da izbegnete guzve i redove pred šalterom katastra, pogotovo sad kad dolazi hladnije i vlažnije doba godine? Koliko puta vam je hitno bio potreban List nepokretnosti ili Kopija plana kako biste mogli da obavite odredjeni posao ili da ubrzate proceduru prilikom kupoprodaje nekretnine ili zemljista, legalizacije objekta, da konkurišete za subvencije za zamenu stolarije ili druge državne subvencije koje su u vezi sa nepokretnom imovinom?

Imamo super vest za vas! Sada je dovoljno, da iz udobnosti svog doma posetite online servis https://www.kaokatastar.rs i u samo nekoliko klikova poručite List nepokretnosti ili Kopiju plana, bez gužvi i redova. Traženi dokument će biti na vašoj adresi u najkraćem roku.

Servis kaokatastar je jedinstveni online šalter na kojem sve završite samo jednom posetom, potrebna je samo vasa e-mail adresa. Ovaj inovativni servis je osmislila geodetska organizacija Geoterminus, nakon višegodišnjeg osluškivanja potreba i želja klijenata.

Za samo 2 godine rada, servis kaokatstar je u potpunosti zamenio odlazak na šalter kada su u pitanju List nepokretnosti i Kopija plana, kao i Kopija plana vodova o čemu svedoči veliki broj ljudi koji su podneli svoje zahteve, a koji su vrlo efikasno rešeni.

Posebna pogodnost je što zvanični List nepokretnosti (vlasnički list) u elektronskoj formi dobijate u najkraćem roku na svoju e-mail adresu. Ova usluga „odmah za odmah“ je naročito bitna za advokatske kancelarije, agencije za nekretnine, procenitelje i banke.

Obzirom da je 4. jula 2020. godine na snagu stupila Uredba o uslovima izdavanja izvoda iz lista nepokretnosti i lista voda iz Geodetskog katastarskog sistema, važno je napomenuti i da su svi dokumenti ishodovani preko ovog servisa zvanični i punovažni.

Vaše vreme je dragoceno, ne gubite ga u na svakodnevne administrativne obaveze sa katastrom i još brže i efikasnije obavljajte svoje poslove. Posetom servisu kaokatastar dobijate kvalitetnu uslugu, stalnog i pouzdanog partnera i mogućnost da, bez pravljenja naloga i registracije, 24 sata 365 dana u godini podnesete i rešite svoje zahteve. Poklonite svoje poverenje stručnom i iskusnom timu, rešite sve jednim klikom.

Posetite odmah https://www.kaokatastar.rs/ i konačno zaboravite na gužve, šaltere, čekanje u redovima i nepotpunu dokumentaciju.

Tagovi:

Pročitajte još: