OPŠTI HAOS U ZEMUNU, ŠVALER JEDVA POBEGAO LJUBAVNICINOM MUŽU: Kada je otišao u KLINIČKI CENTAR ovako ga SAČEKALI

Osoblje Kliničkog centra nije moglo da prestane da se smeje dok je pacijent kukao od bolova rutinske procedure

Lekari iz Kliničko-bolničkog centra Zemun u Beogradu svakodnevno se susreću s urnebesnim razlozima zbog kojih im dolaze pacijenti – od raznoraznih predmeta zaglavljenih u genitalijama do progutanih stvari te nesreća koje su uzrokovane neobičnim okolnostima.

Tako je kao urgentni slučaj došao iz Zemuna, koji se žalio na desno koleno koje je bilo otečeno kao balon za dečje rođendane. Kao razlog dežurnom lekaru je naveo da je „udario desno koleno prilikom bežanja od ljubavnice“.

Da su neverstva u Srba učestala pojava, a i da zbog njih stradaju neverne strane dokazao je i još luđi komentar lekara koji nije uspeo da terapiju sprovede do kraja jer je mučeni švaler toliko urlao na sav glas od bolova da se mogla izvući samo minimalna količina sukrvice.

„ZATO ŠTO JE PLAČI*****, NIJE MOGLO DA SE IZVUČE VIŠE!!!!!“

Kao preporuka terapije je navedena standardna procedura koja obuhvata analgetike, obloge i kontrolu ortopeda, ali i naznaka za obe partnerke pacijenta: „da obe budu nežne“, naročito ljubavnica nakon što ga pod svoje dohvati supruga, koja očigledno i ne sluti šta joj je neverni muž pripremio kad se bude vratila s posla.

Možemo tek zamisliti šta bi bilo da je mučenog švalera stigao muž ljubavnice, tada bi verovatno spisak u okviru anamneze bio poduži, a samim tim i predložena terapija.

Tagovi:

Pročitajte još: