Pretraga
Close this search box.

Opština Zemun organizuje podelu poklon-vaučera za male Zemunke i Zemunce

Gradska opština Zemun organizuje podelu poklon-vaučera Grada Beograda u vrednosti od 6000 dinara.

Roditelji mogu da preuzmu vaučere u šalter sali Gradske opštine Zemun do 15. februara 2024. godine, dok iste mogu da iskoriste do 1. marta 2024. godine. Potrebno je da donesu ličnu kartu na uvid i zdravstvenu knjižicu deteta kako bi preuzeli vaučer.

Deca koja su u sistemu obrazovanja (predškolske ustanove, osnovna i srednja škola) vaučere dobijaju u matičnim vrtićima, odnosno školama.

Vaučeri su obezbeđeni i za sve ljude koji u sistemu obrazovanja rade sa decom, odnosno svim zaposlenima u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda.

Poklon-vaučeri se mogu iskoristiti u sledećim radnjama: ”Planeta sport”, ”Sport Vision”, ”Sport Vision Kids”, ”Sport Vision Outlet”, ”Buzz”, ”Run ‘n More”, ”Extra Sports”, ”Dexy co”, ”Adidas”, ”N sport”, ”N selection”, ”Baby Park”, ”N fashion”, ”Puma”.

Sve podatke o partnerima na projektu i radnjama u kojima možete iskoristiti vaučere možete pronaći na sajtu: https://javolimbeograd.rs/

Iznos od šest hiljada dinara nije neophodno potrošiti tokom jedne kupovine. Može se iskoristiti u datom roku za više kupovina koje ne prelaze vrednost poklon-vaučera, odnosno šest hiljada dinara. Ukoliko roditelji žele da kupe proizvod skuplji od iznosa vaučera, moći će na licu mesta u prodavnici da doplate.

Tagovi:

Pročitajte još: