OTAC DEVOJKE STRADALE U ZEMUN POLJU OČAJAN: Marija saznala da je ostala bez sestre kad je izašla iz bolnice!

Zoran Arnautović, otac Slađane koja je nastradala u nesreći u Zemun polju, kaže za Kurir da mu je starija ćerka Marija izašla iz bolnice i da će se oporavljati kod kuće.

 Pustili su je, ima još bolove u vratu. Nismo smeli da joj kažemo za Slađanu ništa dok nije stigla kući, tek je sad saznala da je Slađa nastradala – kaže Zoran.

Podsetimo, Marija (19) lakše je povređena, kao i vozač maloletnik (16) i njegova devojka, kad je „pežo“ kojim je upravljao sleteo s puta. U kolima s njima bili su njegovi mlađi brat (10) i sestra (8), oni su zadobili teške telesn povrede ali i Marijina mlađa sestra Slađana Arnautović (17), koja je poginula.

– Tek sam danas saznao da je moja Slađa mrtva izneta iz kola. Ko zna koliko je brzo išao, on je udario u drvo pa se odbio i udario u banderu i bukvalno je pokidao. Kojih 80 kilometra na sat, ko zna koliko je išao… – priča Zoran i dodaje:

Komšije koje tamo žive rekle su mi da je udarac bio jeziv. Oni su prvi pritrčali u pomoć. Prvo su iz kola izvukli najmlađu devojčicu. Kažu da je bila sva krvava, ali živa. Potom su izvukli i moju Slađanu, ali ona već u kolima nije davala znake života – kaže otac.

Prema njegovim rečima, zna ko je odgovoran za to što mu je ćerka mrtva, ali nju, nažalost, ništa neće vratiti.

 Ne znam šta bih rekao, mog deteta nema i ništa je neće vratiti. On će je nositi na duši, jer je njegovom krivicom nastradala – kaže Zoran.

Kurir.rs/J. R.

Tagovi:

Pročitajte još: