OTKRIVEN IDENTITET UBIJENOG MUŠKARCA U ZEMUNU

Kako Kurir saznaje u Ugrinovcima je ubijen državljanin Crne Gore Dražen D. (33). Dražen je kako saznajemo od ranije poznat policiji.

– Kod ubijenog je nađeno oko 200 kilograma droge i u Crnoj Gori se vodi se postupak protiv njega pred tamošnjim vlastima – kaže nezvanično sagovornik i dodaje: – Nakon te zaplene on je pobegao u Srbiju, a u Beogradu je počinio razbojništvo i čekao je da ode na odsluženje zatvorske kazne za to krivično delo.

Da podsetimo u beogradskom naselju Ugrinovci u njega je ispaljeno 5 hitaca, a njegovo beživotno telo pronađeno je na zadnjem sedištu automobila BMW X6 .

Dvadestečetvorogodišnji B.T. uhapšen je danas sa pištoljem za koji se sumnja da je korišćen u likvidaciji za sada nepoznate osobe u Ugrinovcima, a kako nezvanično saznaje Kurir, B.T. je pucao u Dražena D. sa kojim je bio u nelegalnim poslovima trgovine ljudima.

Sumnja se da je motiv ovog ubistva ogroman novac.

– Pretpostavlja se da je ubijen zbog novca od droge ili od transporta migranata ,jer se sumnja da se ubijeni bavio i tim prljavim poslom – kaže izvor iz istrage.

Osumnjičeni je došao iz Kikinde i radio je u firmi za proizvodnju sijalica u Batajnici. Živeo je i Ugrinovcima kao podstanar i delovao je veoma skromno – kaže sagovornik Kurira i dodaje:

Prvo je vozio „golfa“, ali je sada kupio crni „pasat“ i navodno je uzeo i kredit od 6.000 evra i počeo je bolje da se oblači. Kako, takođe, saznajemo motiv je prevoz migranata i ogroman novac.

– Čuli smo da je osumnjičeni ušao u ozbiljnu priču sa prevozom migranata i da neko nekome tu nije isplatio novac – kaže naš izvor iz istrage.

 

Tagovi:

Pročitajte još: