OTVARA SE NOVI PRIVATNI VRTIĆ I JASLE U ZEMUNU!

Vrtić „Mali snovi“ je objekat površine 300m2 koji se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici 22.Oktobra br.7g u Zemunu. Cela površina pretvorena je u prostorije namenjene i prilagođene deci različitog uzrasta. Kroz roditeljsko iskustvo i vaspitačku praksu došli smo do ideje kako ostvariti taj veliki san.

Odgovor je vrlo jednostavan i krije se u malim snovima. Jer briga o detetu nije samo zadovoljavanje spoljašnjih potreba, već i negovanje unutrašnjeg bića. Tim kreativnih i akreditiranih stručnjaka svojom stručnošću, a pre svega ljubavlju prema deci, spreman je pružiti profesionalno utočište i mirnu luku malim sanjarima, dok mame i tate moraju da rade.

Vaspitno-obrazovni rad usklađen je prema uzrastu u skladu sa planom i programom potpisanim od strane Ministarstva prosvete, a vođjen interesovanjem same dece.

Prostor je opremljen svim sredstvima i materijalima neophodnim za posticanje i razvijanje decjih sposobnosti i interesovanja, kako bi deca mogla nesmetano da manipulišu i eksperimentišu kroz taktično i iskustveno učenje. Našoj ustanovi krov nad glavom nije prepreka da se dodje do oblaka, jer mali snovi naša su zvezda vodilja. A mali snovi za nas su velika stvar.

Čekamo vas,

Vaši „Mali snovi

 

Tagovi:

Pročitajte još: