OTVOREN NOVI PRIVATNI VRTIĆ U ZEMUNU: UPIS JE U TOKU

Vrtić „Mali snovi“ je potpuno nov i moderno opremljen, a sve prostorije adaptirane za bezbedan boravak dece. Kroz roditeljsko iskustvo i vaspititačku praksu došli smo na ideju kako da ostvarimo taj veliki san. Odgovor je vrlo jednostavan i on se krije u malim snovima.

Jer briga o detetu nije samo zadovoljavanje spoljašnjih potreba, već i negovanje njegovog unutrašnjeg bića. Tim kreativnih i akreditovanih stručnjaka, vaspitača, pedagoga, logopeda, medicinskih sestara i drugog osoblja, svojom kompetentnošču, a pre svega ljubavlju prema deci, spreman je da pruži stručno utočišće i mirnu luku za male sanjare, dok mame i tate moraju da rade.

Vaspitno-obrazovni rad usklađen je prema uzrastu u skladu sa planom i programom potpisanom od strane ministarstva prosvete, a vođen interesovanjem same dece.

Tokom boravka u vrtiću deca će uživati u likovnim, muzičkim i keativnim radionicama, kao i u časovima engleskog jezika i sportiću. Stručni saradnici različitih oblasti kroz igrolike radionice i tematske aktivnosti osnažuju svoje dečije veštine i otkrivaju njihove talente koje dalje usmeravaju i usavršavaju.

Vrtić „Mali snovi“ je objekat površine 300m2 koji se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade u ulici 22. Oktobra br.7g u Zemunu. Prostor je opremljen svim sredstvima i materijalom neophodnim za podsticanje i razvijanje dečijih sposobnosti i interesovanja, kako bi deca mogla nesmetano da manipulišu i ekperimentišu kroz taktično i iskustveno učenje. Našoj ustanovi krov nad glavom nije prepreka da se dođe do oblaka, jer mali snovi naša su zvezda vodilja. A mali snovi za nas su velika stvar.

Cena na mesečnom nivou je 30.000 dinara uz subvencije grada!

Kontakt telefon: 060 492 492 3

Tagovi:

Pročitajte još: