PAŽNJA: OPASAN TIK TOK IZAZOV DECA RADE U ZEMUNU!

TikTok je trenutno jedna od najpopularnijih aplikacija na svetu čiji su korisnici uglavnom deca i mladi. Služi za kreiranje i deljenje kratkih video-formi, a može biti jako korisna ukoliko želite da pronađe razne savete o svemu, međutim kada se zagrebe ispod površine srž TikToka su izazovi.

Najbizarniji izazovi na TikToku, odneli su već nekoliko života i predstavljaju pravu pretnju za mlađe generacije koje sve više podležu ovom trendu. Najnoviji izazov trenutno je aktuelan među zemunskom decom, a upravo na to nam je ukazao naš pratilac. Naime, na raskrsnici Ugrinovačke ulice u Zemunu, kod gradskog stadiona, 3 dečaka starosti 10 – 11 godina, čekaju na semaforu da se upali zeleno svetlo za pešake. Onda se zatrče na pola pešačkog, zalegnu I urade po nekoliko sklekova, I pretrče ulicu smejući se.

Pošto je u pitanju raskrsnica, I to prilično prohodna, postoji velika opasnost da vozači koji skreću ne primete decu I da dođe do nesrećnog slučaja. Roditelji, obratite pažnju na svoju decu, pričajte sa njima i odvojite ih od telefona, jer ovi izazovi na mogu biti opasni po njihove živote.

Tagovi:

Pročitajte još: