PAŽNJA VOZAČIMA U ZEMUNU: Muškarac izleće pred kola u ovom delu Zemuna

Dobili smo poruku od zabrinutog sugrađanina kojom nam ukazuje na problem koji se, po svemu sudeći, ponavlja i uopšte nije za zanemarivanje. Kod Regionalnog centra pošte u Zemunu dok je zeleno svetlo na semaforu i kola prolaze, nepoznati mladić izleće na Auto put. U pitanju je dečko tamnije puti, nemamo tačan opis pa mislimo da je u pitanju ili rom ili migrant.

Takođe ne znamo da li ima nekih psihičkih problema, pošto se tako ponaša ili je možda čak i drogiran, uglavnom ponašanje mu nije baš normalno i po licu mu cure bale. Taj deo puta je jako prometan, kola jure velikom brzinom i prilično je slabija vidljivost noću tako da postoji velika opasnost da ga vozači ne primete na vreme. Sugrađanin koji je poslao poruku je imao bliski susret sa ovim mladićem, izleteo im je ispred kola i samo pukom srećom je izbegnuta tragedija, mladić je pobegao a ljudi u autu su ostali još neko vreme šokirani onime što je moglo da se dogodi.

Ovim putem apelujemo na sve vozače koji prolaze ovom deonicom puta da dobro obrate pažnju na potencijalnu opasnost koja se izgleda, često ponavlja.

Tagovi:

Pročitajte još: