Home Društvo PENZIONERI U ZEMUNU ČUVAJTE SE: Prevaranti pozivaju ljude i lažno se predstavljaju

PENZIONERI U ZEMUNU ČUVAJTE SE: Prevaranti pozivaju ljude i lažno se predstavljaju

47
0

Penzionerka iz Zemuna obratila se našem portalu kako bi upozorila građane na grupu prevaranata koji pozivaju u ime PIO fonda i nude medicinsku ili fizioterapeutsku pomoć stanovništvu. Kobajagi bi da masiraju, a onda “uvaljuju” penzionerima masažere koje treba da plaćaju putem administrativne zabrane, odnosno skidanja novca sa penzionog čeka.

Uplašena da bi mnogi građani mogli da budu prevareni, penzionerka koja je želela da ostane anonimna javila se našem portalu nakon što je primila poziv od žene koja joj je ponudila medicinsku ili fizioterapeutsku pomoć, u organizaciji PIO fonda.

“Na naš fiksni telefon javila se gospođa koja se predstavila da u ime PIO fonda kontaktira penzionere i pita da li nam je potrebna neka medicinska ili fizioterapeutska pomoć u organizaciji fonda. Onda je moj muž, koji je nepoverljiv, rekao da može masaža, pošto zna da imam problem. Sve se to događalo oko 14.00 – 14.10 sati”, navodi ona.

Potom je, kaže, žena rekla da će se javiti fizioterapeut i da će se sa njim sve dogovoriti.

Rekla sam mu da nećemo biti tu kasnije i da može doći do 14.30 sati. Onda se javio ponovo i rekao da će stići do 14.45, kao velika je gužva i završio je tek drugu terapiju. Kada sam spustila slušalicu i pogledam na sat, to se sve odigralo u 15 minuta, i pomislim da je sve to nemoguće. Pošto se Vučić svime služi da privuče penzionere, pomislila sam da mu je možda i takva ideja pala na pamet, ali bilo mi je ipak nemoguće. Tada sam posumnjala da je prevara. Pozvala sam fiksni telefon sa kog nas je zvala žena i otkazala”, navodi ona.

Izvor: Nova

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here