Pijačni karavan u subotu i nedelju na zemunskoj pijaci

Pijačni karavan zimnice biće organizovan i ovog vikenda, u subotu i nedelju,  21. i 22. novembra na pijaci “Zemun”  u periodu od 8 do 16 časova. U okviru Karavana zimnice, predstaviće se poljoprivredni proizvođači sa svojom  slatkom i slanom zimnicom, medom, zanatskim proizvodima,  vinima. Svi posetioci zemunske pijace  pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi.

 

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, različitih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama. Organizacijom “Karavana zimnice” JKP “Gradske pijace” pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. 

JKP “Gradske pijace” koje neguje visok stepen odgovornosti i prema kupcima i prema prodavcima, podseća posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni,  da održavaju preporučenu fizičku distancu kao i da nose zaštitne maske. Ponesite cegere i 21. i 22. novembra  od 08 do 16 časova  Posetite zemunsku pijacu ! Ulaz slobodan!

Izvor: srbija dana

Foto: gradske pijace

Tagovi:

Pročitajte još: