PLANIRANA GRADNJA POSLOVNO-PROIZVODNOG OBJEKTA U OVOM ZEMUNSKOM NASELJU

Investitor ICI d.o.o. Beograd planira gradnju poslovno-proizvodnog objekta u Batajnici u svrhu mašinske obrade metala. Projektovan je jedan objekat koji će imati tri namene: poslovanje, proizvodnja i garaža.

Uz ulicu se nalazi glavni ulaz koji vodi u poslovni deo lociran u prizemlju, na 1. i 2. spratu. Ovde će se nalaziti dve prostorije za izlaganje proizvoda, sala za sastanke, kancelarije i tako dalje.

Proizvodni deo objekta se sastoji iz tri segmenta: dva proizvodna pogona (1 i 2) sa mašinama i opremom i pomoćnog dela sa prostorijama koje omogućavaju funkcionisanje proizvodnje. Pomoćni deo na severozapadnoj fasadi ima svoj pešački ulaz, namenjen isključivo zaposlenima u proizvodnji. Ovaj blok ima tri etaže: prizemlje, prvi i drugi sprat. U prizemlju su proizvodne hale, na prvom spratu prostorije za ličnu higijenu i obedovanje zaposlenih, a na drugom prostorija sa serverima.

Na samom severnom uglu objekta nalazi se garaža za sedam putničkih vozila. Van garaže planirano je još 11 parking mesta.

Naručilac projekta je ICI d.o.o. Beograd, a obrađivač Šinko d.o.o.

Javni uvid traje do 26. marta.

Tagovi:

Pročitajte još: