PO PENZIONERSKU KARTICU U OPŠTINU ZEMUN UMESTO U PIO FOND

Gradska opština Zemun je, izlazeći u susret svojim najstarijim sugrađanima, ustupila PIO Fondu šaltere na kojima će zemunski penzioneri moći da se prijave za penzionerske kartice. Šalteri 11 i 12 u Opštini Zemun počeli su sa radom u ponedeljak, 9. oktobra, a građani će usluge PIO Fonda moći da koriste radnim danima u periodu od 7.30 do 15.30 časova.

Takođe, svi penzioneri sa teritorije Opštine Zemun, koji su već podneli zahtev za izdavanje kartice, na istim šalterima moći će da podignu svoje nove kartice.

Na ovaj način će im biti olakšana usluga i smanjeno čekanje u redovima, s obzirom da se prostorije PIO Fonda u Novom Beogradu renoviraju, a punktovi za penzionerske kartice su privremeno izmešteni na Dorćol.

Penzionerske kartice PIO Fonda omogućavaju penzionerima niz pogodnosti i popusta prilikom plaćanja mnogobrojnih proizvoda i usluga. Posebno su korisne kategoriji penzionera sa penzijama nižim od 40 hiljada dinara, kojima se uračunavaju bodovi na svakih potrošenih 500 dinara, a kad se prikupi dovoljan broj mogu uštedeti i za besplatnu uslugu ili robu.

O popularnosti penzionerske kartice govori i brojka više od 730 hiljada prijavljenih penzionera.

Više informacija, kao i instrukcije za podnošenje zahteva možete pronaći na internet stranici Pio Fonda

http://www.pio.rs/sr/penzionerske-kartice

Tagovi:

Pročitajte još: