POBEDNICI OPŠTINSKOG TAKMIČENJA U RUKOMETU U ZEMUNU

U okviru projekta ”Školski sport” koji finansira Gradska opština Zemun, a sprovodi Omladinski sportski savez Zemuna održana su takmičenja u rukometu za učenike 7. i 8. razreda osnovne škole i zemunskih srednjih škola.

Tradicionalno dobar odziv školskih ekipa presudio je da borbe budu uzbudljive i dramatične, ali su na kraju u konkurenciji osnovnih škola za devojčice pobedile rukometašice OŠ ”Petar Kočić”, u čijem timu je igrala i najbolja igračica turnira za osnovce Isidora Bajić.

Muška ekipa iz Ugrinovaca, učenici OŠ ”Stanko Marić” nadvisili su svoje vršnjake, a Lazar Lončarević iz ove škole proglašen je za najboljeg rukometaša turnira.Zemunska gimnazija uknjižila je dvostruki trijumf: učenice ove škole osvojile su prvo mesto, dok je za najbolju igračicu takmičenja proglašena Barbara Kosanović iz drugoplasirane ekipe Pravno-birotehničke škole ”Dimitrije Davidović”.

Pehare pobednicima u konkurenciji srednjih škola, kao i najboljim igračima, Barbari Kosanović i Milutinu Brajtingamu iz Zemunske gimnazije uručio je predsednik Rukometnog kluba Zemun Damir Stojanović.

 

Pobednici opštinskog takmičenja u rukometu plasirali su se na gradsko takmičenje.

Tagovi:

Pročitajte još: