Počinje Festival vina u Zemunu!

Ova manifestacija održaće se 28. i 29. avgusta ove godine, na Velikom trgu u Zemunu, u saradnji sa Savezom vinara i vinogradara Srbije. Ove godine festival debituje i imaće veliki broj vinarija iz cele Srbije. Cilj ove manifestacije je da se predstave vinari iz cele Srbije. Za oba dana su planirane i različite manifestacije, za ljubitelje muzike mjuzikli i Džez bend, a za ljubitelje glume, predstave.

28.avgust program

Otvaranje Wine fest-a od 17:00h
Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa domaćim vinima iz cele Srbije, osim degustacije vina i hrane imaće šansu da uživaju u pozorišnom i muzičkom programu.

18:00h-20:30h
Nastup Džez benda Dragan Ćalina.

20:30h-22:00h
Veče mjuzikla (muzičke numere u periodu između 30tih i 80tih god. prošlog veka). Numere izvode pevači i glumci sa javne scene, ali i pozorišta na Terazijama (Miljana Gavrilović, Srna Đenadić, Miona Marković, Tatjana Dimitrijević, Katarina Bogićević, Dušan Šarenac, Đorđe Kreća, Žarko Stepanović i dr.).

22:00h-00:00h
Nastupa Sky Limit bend na čelu sa pomenutim Dušanom Šarencem bivšim pobednikom takmičenja X Faktor Adria Show-a
 
29.avgust program

Od 17:00h
Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa domaćim vinima iz cele Srbije, osim degustacije vina i hrane imaće šansu da uživaju u pozorišnom i muzičkom programu.

18:00h-20:30h
Nastup Džez benda Milan Petrović.

20:30h-22:00h
Predstava „Biće što biti mora“, komedija koja se odigrava u jednoj zemunskoj kafani na početku dvadesetog veka u kojoj glumci kroz različite likove dočaravaju uličnu, baštansku atmosferu boemluka tog vremena. Igraju: Miljana Gavrilović, Đorđe Kreća, Ana Đorđević, Tijana Dimitrijević i Bogdan Bogdanović.

22:00h-22:30h
Nakon odigrane predstave počeće defile poznatih ličnosti crvenim tepihom kroz Gospodsku ulicu do Velikog trga, odnosno centralne fontane. Ceo događaj će pratiti i Džez bend za vreme defilea pa sve do kraja programa.
 

Zemunske Vesti

Tagovi:

Pročitajte još: