Počinje novogodišnja čarolija na Zemunskoj pijaci – Bogata ponuda i pozorište za najmlađe

JKP Gradske pijace u periodu od 25. do 30. decembra tradicionalno, kao i svake godine, organizuje „Novogodišnje markete“ na tri beogradske pijace: Kalenić, Zemun i Palilula u periodu od 8 do 16 sati.Bogata ponuda namirnica za novogodišnju trpezu, prigodni pokloni i novogodišnje dekoracije krasiće tezge najposećenijih pijaca, navedeno je u saopštenju. Mnogobrojni izlagači, poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije, mladi kreativci, dizajneri, umetnici, zanatlije izložiće najtraženije zimske đakonije, aktuelne modne proizvode, asesoare i prirodnu kozmetiku.

Za sugrađane koji žele da obraduju svoje najmilije, beogradske pijace biće prava mesta za kupovinu jedinstvenih i neobičnih novogodišnjih poklona. Na novogodišnjim tezgama naći će se i raznovrstan izbor ukrasa napravljenih od keramike, drveta, stakla i drugih materijala.Pažnja i prostor biće posvećeni članovima Udruženja Zvuci srca koje okuplja decu ometenu u razvoju. Na pijaci Kalenić 25. decembra članovi tog udruženja izložiće svoje radove u okviru Novogodišnjeg marketa.- Kako bismo upotpunili novogodišnju čaroliju 26. decembra JKP Gradske pijace priprema novogodišnje iznanađenje za naše najmlađe sugrađane – navodi se.

Na pijaci Kalenić održaće se pozorišna predstava „Novogodišnja zavrzlama princa Žabe“, dok će mališani na pijaci Zemun uživati u predstavi „Novogodišnja zavrzlama Huan Pabla Meksikana“.Posle „rešavanja novogodišnjih zavrzlama“, na pijace Kalenić i Zemun dolazi najomiljeniji deka sa severnog pola – Deda Mraz i donosi slatke paketiće.

Ekapija

Tagovi:

Pročitajte još: