Pretraga
Close this search box.

Pogledajte koliko jedan oglas u Zemunu nudi mesečnu platu

Ponude za posao iskaču sa svih strana, na društvenim mrežama, medijskim sajtovima, oglašivačkim stranicama, a najveće plate u Srbiji su rezervisane za IT sektor, ali i za zanatske i fižičke poslove. Zaradu „tešku“ i preko 2.000 evra mogu imati frizeri, kozmetičari, kuriri, kuvari, pekari, agenti u kol centru i mnogi drugi. Kako se kaže, uvek ima posla za one koji hoće da rade, a dodali bismo – i da zarade.

Električari su neophodni u skoro svim industrijama. Traže se za održavanje poslovnih objekata, proizvodnih pogona, dijagnostiku električnih kvarova, preventivnu proveru i testiranje, instalaciju i validaciji nove opreme i slične poslove.

Na internetu se može pronaći cenovnik samostalnih električara koji dolaze po pozivu za kućne intervencije. Na primer, zamena glavnih osigurača i limitatora košta od 30-60 evra, izrada nove instalacije i uzemljenja – od 40 evra po metru kvadratnom, ugradnja lustera i plafonjera od 20-25 evra, zamena prekidača je 15 evra… Naglašeno je da su to cene informativnog karaktera, te da cena varira u zavisnosti od situacije na terenu.

Autoelektričari

Za posao autoelektričara se nude prosečne plate od 70.000 do 110.000 dinara.

Servisiranje i dijagnostika vozila, rukovanje dijagnostičkim uređajima, samostalan pristup pronalasku uzroka kvara i montaža i demontaža rasvete vozila, opis je oglasa za posao autoelektričara-dijagnostičara.

Na jednom oglasu ponuda za autoelektričara u Zemunu se nudi mesečna plata od 180.000 dinara. Obezbeđeni su topli obrok i smeštaj ukoliko kandidat za ovaj zanat dolazi iz unutrašnjosti. Dodatni podsticaj je i mogućnost daleg rasta plate.

Kuriri i vozači

Posao dostave, bilo hrane bilo drugih proizvoda, su sve traženiji i zbog toga brojne kurirske službe zapošljavaju vozače i nude plate od 90.000 do 150.000 dinara.

Vozač

Što se tiče šofera, vozači B kategorije su najtraženiji, ali sve više se traže i vozači C kategorije za potrebe transporta robe iz magacina velikih kompanija.

Na primer, jedan oglas vozaču taksija u Nišu nudi zaradu od 70.000 do 100.000 dinara uz mogućnost stimulativne zarade.

Tagovi:

Pročitajte još: