Naslovna Društvo POKUŠANA OTMICA DECE U ZEMUNU: Ovaj auto voze otmičari

POKUŠANA OTMICA DECE U ZEMUNU: Ovaj auto voze otmičari

0

Na društvenoj mreži “Fejsbuk” kruži važno obaveštenje za sve roditelje zemunskog naselja Altina, u kome se navodi da je u petak uveče oko 20 časova u ulici Stojana Dečermića pokušana otmica dece. Kako navodi jedan od roditelja čije je dete bilo meta, reagovala je i policija.

Crni “pežo 508” PA tablice, u kojima je bio jedan mlađi Turčin i žena od 40 godina su pokušali moje i komšijino dete da uvuku u automobil. Nudili su im sokove, da uđu u auto da se “ugreju” i malo provozaju. Vrbovanje je trajalo oko 30 minuta, a iz vozila su deca posmatrana više od 2 časa – piše u objavi.

Ovde se još navodi da je velika sreća je da je bilo ukupno sedmoro dece na okupu različitog uzrasta i da su se svi, sve vreme držali zajedno.

– Tražio sam ih po naselju, ali bezuspešno. Hvala zemunskoj policiji koja je odmah reagovala i došla za 3 minuta. Nisu uspeli da je uhapse, jer je pobegla, ali su je identifikovali. Ime joj je Sanela i njena fotografija je u prilogu. Ako neko ima informaciju o njoj neka odmah obavesti MUP Zemun ili mene preko FB – stoji u objavi korisnika “Fejsbuka”.

Republika

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име