Home Društvo Policajac Nikola o slučaju iz Zemuna koji ga je najviše potresao

Policajac Nikola o slučaju iz Zemuna koji ga je najviše potresao

489
0

Nenad M. star 36 godina izvršio je samoubistvo 14. avgusta prošle godine u svom stanu u Ulici cara Dušana u Zemunu. Policijski službenik Nikola Stanić prisetio se tog događaja, intervencija koje nikada neće zaboraviti.

Samoubistvo o kojem priča Nikola Stanić dogodilo se 14. 08. 2020 u Ulici Cara Dušana kada je N.M. (36) pucao sebi u glavu. Pucanj su čuli njegovi baba i deda i prijavili policiji, preneo je Kurir.

Prisećajući se tog događaja objasnio je da mu ne izlazi iz glave povreda koju je N. M. sebi napravio u trenutku kada je pucao u sebe.

– Izgledalo je kao da pola glave nema, a davao je znake života. Nosili smo ga zajedno sa ekipom hitne pomoći. Noisli smo ga niz stepenice. U tom trenutku razmišljaš da li oseća bol ili bilo šta – kaže Stanić.

Mladić je za sobom ostavio oproštajno pismo u kom je naveo da mu je žao što je vreme posvetio osobama koje to nisu zaslužile.

I Srbiji se godišnje u proseku ubije 1460 osoba, odnosno čak 4 dnevno. Naša zemlja zauzima neslavno 13. mesto u svetu po broju suicida.

Telegraf

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here