Policija čula kod Kvantaša DAHTANJE iz kola, usledila ŠOK SCENA

Beograđanka J. N. (32) i Užičanin N. M. (30) skupo će platiti to što su 27. oktobra prošle godine imali odnos u autu pored ulaza u Kvantašku pijacu u Beogradu! Ljubavnike su policajci prekinuli usred „akcije“ i odmah im napisali prekršajnu prijavu zbog „nepristojnog ponašanja na javnom mestu“, za šta je propisana novčana kazna od 20.000 dinara!

Patrola policije je 27. oktobra oko 21 čas pored ulaza u pijacu primetila „seat ibicu“ kako se ljulja, a iz tog auta su se čuli dahtanje i vriska.

– Kad su policajci prišli automobilu, zatekli su devojku kako leži gola i raščupana na suvozačevom sedištu, kom je naslon bio oboren, dok je mladić ležao preko nje, između njenih nogu, sav zadihan. Beograđanka i Užičanin su bili u ljubavnom zanosu i nisu ni primetili policajce sve dok im ovi nisu pokucali na prozor. Kad su videli uniforme kroz prozor auta, najpre su se, onako zagrljeni, sledili od šoka, a onda su se trgli i brzo počeli da se oblače – priča izvor.

Prema njegovim rečima, policajci su tražili dokumente od ljubavnika, objasnili su im da seks na javnom mestu nije dozvoljen i da su tako prekršili zakon o javnom redu i miru.

– Posramljeni ljubavnici počeli su da se izvinjavaju, molili su policajce da im ne pišu prekršajnu prijavu, ali uzalud. Policajci su bili neumoljivi.

Beograđanka i Užičanin nisu hteli da pričaju o svom bračnom statusu, samo su rekli da su se nedavno upoznali, da im je to bio prvi sastanak i da nisu imali novca da iznajme sobu. Kako su rekli, kada su se parkirali pored pijace, obuzela ih je strast i nisu mogli da se suzdrže – kazao je izvor, i dodao da su im policajci ipak napisali prekršajnu prijavu zbog nepristojnog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira

 

 

Tagovi:

Pročitajte još: