Ponuda nekretnina: Koja je cena kvadrata u Zemunu?

Sa stabilizacijom tržišta nekretnina, tj. sa prestankom naglog rasta cena nekretnina, ponovo se otvorila mogućnost kupovine jeftinijih kvadrata u Srbiji.

Iako je naša prestonica poslednjih godina dominirala po visini cena, analizom akutelne ponude, na periferiji grada sada je moguće naći i stanove po ceni od samo 530 evra po kvadratu. Kako za Blic priča Jelena Davidović, sa portala za nekretnine, svakom kupcu je cilj da u aktuelnoj ponudi na tržištu pronađe nekretninu čiju cenu njegov budžet može da isprati, bilo da se radi o najatraktivnijoj ponudi ili nekretninama koje se nalaze u izvornom stanju. Možemo da konstatujemo da se ponuda nekretnina po najnižim cenama na tržistu nalazi na udaljenijim gradskim lokacijama i da ukoliko se nalazi na nekim od boljih lokacija u pitanju je starogradnja koja zahteva kompletno renoviranje, ističe Davidović.

Prema akutelnoj ponudi portala koji broji više od 55.000 oglasa, u nastavku su lokacije u Zemunu sa najpovoljnijim cenama kvadrata stambenog prostora.

Zemun/Altina

I Zemun u svojoj ponudi ima određeni broj nekretnina oglašenih po ceni od oko 1.000 evra, koliko košta jedan stan površine 40 kvadrata u naselju Altina.

Batajnica

Što se tiče Batajnice, najniža cena stana u ovom naselju prošlog meseca je iznosila, 1.391 evro po kvadratu, dok je u susednom naselju, Galenika, najjeftiniji stan oko 1.700 evra po kvadratu.

Tagovi:

Pročitajte još: