Pretraga
Close this search box.

PORODICA MOLI ZA POMOĆ! Zemunci, Mihajlu (9) je HITNO potreban novac za nastavak lečenja – Pomozite da dobije šansu za normalan život!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Mihajla Oreščanina (2015). Mihajlu je dijagnostikovan zloćudni tumor malog mozga (C71.6 Neoplasma malignum cerebelli lat.sin.)

Screenshot

Simptomi bolesti pojavili su se u vrlo kratkom roku od nedelju dana u vidu jake glavobolje sa povremenim povraćanjem, gubitkom ravnoteže i perifernog vida, potom i krizom svesti, nakon čega je specijalističkim i dijagnostičkim pregledima utvrđeno postojanje ekspanzivne lezije u levoj cerebralnoj hemisferi.

Hitnom operacijom u Klinici za neurohirurgiju UKCS uklonjena je tumorska promena, a histopatološki nalaz pokazao je da se radi o tipu tumora pediatric type diffuse high-grade glioma, NOS. Konzilijum za tumore CNS odlučio je da supotrebne dalje dijagnostičke procedure i da se lečenje nastavlja primenom zračne i hemioterapije.

Mihajlo je izuzetno simpatičan, energičan i harizmatičan dečak i mali fudbaler kluba Milutinac-Zemun!

Mihajlu je potrebna naša pomoć da nastavi sa terapijom!

Nastavak lečenja planiran je u nekom od inostranih zdravstvenih centara, gde bi bila urađena i genetska analiza tumora, a porodica se obratila za pomoć zahtevima za nastavak lečenja u mnogim evropskim i svetskim centrima, od kojih se izdvajaju Univerzitetska bolnica u Heildebergu, kao i Univerzitetska klinika Tubingen, obe u Nemačkoj.

Kako bi dali najbolju šansu Mihajlu da pobedi bolest, biće mu potrebni skupi tretmani, kao što su hemioterapija, radioterapija, imunoterapija ili protonska terapija. Potrebno je da Mihajlo što pre ode na lečenje u inostranstvo, jer je vreme od ključnog značaja za ovu vrstu bolesti.

Sredstva su potrebna za nastavak lečenja u inostranstvu, specijalističke preglede, genetske analize, laboratorijske analize, lekove i suplemente, operaciju, terapije, izradu personalizovane vakcine, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Da Mihajlo pobedi opaku bolest! Budimo humani!

Pomozimo Mihajlu!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001725622-73

Uplatom na devizni račun:

160-6000001726382-24

IBAN:

RS35160600000172638224

SWIFT/BIC:

Tagovi:

Pročitajte još: