Home Društvo POTRESNE REČI OCA STRADALE SLAĐANE (17) U ZEMUN POLJU: Ogorčen sam, rekao...

POTRESNE REČI OCA STRADALE SLAĐANE (17) U ZEMUN POLJU: Ogorčen sam, rekao mi je UBIO SAM KUMU! Ne dao BOG NIKOME

420
0

Zoran Arnautović, otac pokojne Slađane (17) iz Zemun Polja, koja je poginula u stravičnoj saobraćajnoj nezgodi u ovom naselju je kazao da je ljut, ali i ogorčen na to, što se mladi život naprasno ugasio.

On je ispričao da se život njegove ćerke ne može „vratiti“ parama, već ostaje večita praznina i žal za tim što nije dočekao, da se njegova ćerka ostvari na svim životnim poljima.

– Ne dao Bog nikome, ovo što je mene snašlo. Oduzeo mi je dete, koje je stradalo zbog ljudske gluposti. Život mi je upropastio, a i život moje Slađane. Ogorčen sam. To veče je bio u alkoholisanom stanju, a kada se otreznio, od drugih sam čuo da je rekao: „Ubio sam kumu“. Bio sam u čudu, nisam znao šta da kažem… – priča nesrećni čovek.

Dodaje, da apeluje na mlade da ne sedaju za volan u alkoholisanom stanju, jer će tako unesrećiti nečiju porodicu i trajno im oduzeti nekog koga vole.

-Treba da se pooštri zakon, a maloletna deca koja sednu za volan i još pod dejstvom alkohola, smatram da bi trebalo da budu kažnjena. Ako su roditelji strogi i intelektualno obrazovani ne treba da dopuste maloletnoj deci da voze auto. Deco, život je vredniji i on ne može da se plati parama. Svaki čovek želi da živi i ima svoja prava koja mu niko ne sme oduzeti. Ceo komšiluk mi se skupio i došao da pruži reči utehe, a u meni je ostalo još malo snage…- zaključuje Arnautović vidno potresen.

Slađana je juče sahranjena na Bežanijskom groblju uz prisustvo porodice, rođaka i brojnih prijatelja, koji su došli da je isprate na večni počinak.

Saobraćajna nesreći dogodila se kada je automobil marke „pežo“, kojim je upravljao maloletni J.J. (16), sleteo sa puta na desnu stranu i udario u banderu u Zemun Polju. Kobne večeri, nastradala je Slađana, dok su teške povrede zadobili devojčica (8) i dečak (10), inače rođena sestra i brat vozača, dok su on, njegova devojka (14) i Marija A. (19), starija sestra nastradale Slađane, lakše povređeni i pušteni kući.

Takođe, porodica nastradale devojke nameravala je da se okumi sa porodicom maloletnika koji je bio za volanom. Trebalo je da krste Slađanu, a da ona bude krštena kuma njihovom unučetu.

(Kurir.rs/24sedam)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here