Predsednik opštine Zemun Gavrilo Kovačević: Imamo sve za prvu ligu!

Gavrilo Kovačević širi optimizam

Zemun je odradio pripreme za drugi deo prvenstva, uz želju da zadrži prvo mesto ,i vrati se u prvoligašku konkurenciju. Zeleno-plavi su formu proveravali kroz nekoliko utakmica, pobedili su svoj omladinski pogon (5:2), Dunav (3:1), Žarkovo 9:0, Jedinstvo iz Stare Pazove (4:1) i u generalnoj probi Ušće Novi Beograd (3:2), dok sa Železničarom iz Inđije nije bilo pobednika – 1:1. Jedini poraz zabeležen je u duelu sa srpskoligašem OFK Kikindom (2:3). U zimskoj pauzi stigla su pojačanja: Milan Zorica i Lazar Radović (Budućnost, Dobanovci), Merdan Ganić (Brodarac), Strahinja Adamović (Prva iskra), Uroš Vukićević i Nemanja Borjan (Zvezdara), kao i Nemanja Kojić (Loznica).

Gavrilo Kovačević, predsednik lidera, optimista je pred početak drugog dela prvenstva i gostovanje Torlaku:

– Pojačali smo kadar, doveli smo igrače po želji, pa imamo bolji sastav u odnosu na jesenji. Stvorili smo uslove da nastavimo sa dobrim igrama i vratimo se  u Prvu ligu. Sada je na članovima stručnog štabg i igračima da realizuju što svi u klubu očekuju, kao i naši verni navijači.

Jedan od prvih zadataka posle dolaska na čelo kluba bio je da se sanira dug.

Veliki posao urađen je u poslednje vreme, odblokiran je račun, a do leta će preostala sitna dugovanja biti izmirena, to će biti značajno za klub. Biće to krupan korak i rasterećenije ćemo da krenemo u realizaciju ostalih planova. Kao klub duge i uspešne tradicije Zemun je ponovo na dobrom putu – jasan je Gavrilo Kovačević.

Tagovi:

Pročitajte još: