PREDSEDNIK OPŠTINE ZEMUN NAJAVIO PODELE POKLONA ZA MALIŠANE

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević u ekskluzivnom uključenju u emisiju ”Novo jutro” TV Pink najavio je aktivnosti koje Opština realizuje za najmlađe sugrađane.

”Ovo je druga godina kako u saradnji sa Fondom ”Mala Milica Rakić” organizujemo podelu novogodišnjih paketića za najmlađe sugrađane uzrasta do osam godina. Pripremili smo paketiće za mališane do dve godine, od tri do pet godina i od šest do osam godine, koji će zajedno sa roditeljima svoje paketiće preuzimati u hali Pinki u periodu od 27. do 29. decembra. U prazničnoj atmosferi družiće se sa Deda Mrazom i animatorima i uživati u zanimljivom programu”, rekao je predsednik Kovačević.

Prijava za paketiće počinje 26. novembra, i taje do 10. decembra u prostorijama Kancelarije za mlade Gradske opštine Zemun, u ulici Kosovska 9, svakog dana u periodu od 11 do 19 časova, kada roditelji mogu da preuzmu vaučere za paketiće koji sadrže igračke i dodatne prigodne poklončiće.

Za narednu godinu predsednik opštine najavljuje intenzivniju podelu dečijih auto sedišta, ali i podelu bebi-paketa za sve novorođene Zemunke i Zemunce.

Tagovi:

Pročitajte još: