Претрага
Close this search box.

PREDSEDNIK OPŠTINE ZEMUN UPRILIČIO JOŠ JEDAN PRIJEM GRAĐANA

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević sa saradnicima je 4. oktobra razgovarao sa građanima, koji su se u prethodnom periodu obratili Kancelariji za prijem građana Opštine.

Građani su sa predsednikom Kovačevićem razgovarali o pitanjima komunalne infrastrukture u svojim naseljima, bilo je reči i o potrebi da se određene ulice asfaltiraju, prošire trotoari, urede zelene površine i igrališta, kao i da se reše problemi nedostajuće vodovodne i kanalizacione mreže.

Građani su izložili i pojedinačne probleme vezane za rešavanje određenih administrativnih pitanja iz delokruga rada Gradske opštine Zemun, ali i zamolili za pomoć u rešavanju predmeta kod gradskih i republičkih organa.

Predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević je rekao da Opština poklanja podjednaku pažnju svim svojim građanima i da će prijem biti redovna aktivnost svakog petka. Takođe predsednik opštine će sa svojim saradnicima obilaziti teren kako bi sa građanima razgovarali o rešavanju njihovih inicijativa i kako bi se uz otvoreni dijalog gradilo međusobno poverenje i transparentnost.

Kontakt Kancelarije za prijem građana je 011/3778-400, 011/3778-434

Kancelarija br.14, visoko prizemlje,

e-mail: prijemgradjana@zemun.rs

Tagovi:

Pročitajte još: