PREDSTAVLJEN RAD ”MUNZE KONZA”

U Ekonomskoj školi ”Nada Dimić”, Zemun učenica Ana Drašković održala je prezentaciju rada sa kojim je učestvovala na ovogodišnjem takmičenju učenika srednjih škola iz sociologije. Ana je na Regionalnom takmičenju učenika srednjih škola iz sociologije osvojila prvo mesto i treće na republičkom nivou takmičenja. Rad pod nazivom ”Munze konza” rezultat je istraživanja stavova mladih Zemunaca o njihovom identitetu.

U predstavljanju rada učestvovao je Marko Opačić, Anin drug iz odeljenja koji je u ulozi naratora čitao odabrane delove intervjua učesnika istraživanja. Profesorka Violeta Bogdanović Šutković uručila je učesnicima prezentacije prigodne poklone – sociološke studije i takmičarki Ani Drašković diplomu i potvrdu o ostvarenom uspehu na takmičenju radi upisa na fakultet, koje je dostavio organizator takmičenja Srpsko sociološko društvo.

Prezentaciji rada prisustvovali su član Veća Gradske opštine Zemun Ivan Morić, direktorka škole Tatjana Bakoč, profesorka srpskog jezika i književnosti Jovana Đorić Stanković, bibliotekarka Slavica Petrović, Anini drugovi iz odeljenja 4-2, grupa učenika 4-1 i Anina mentorka Violeta Bogdanović Šutković, profesorka sociologije.

Tagovi:

Pročitajte još: