Pregledan snimak na suđenju Nikoli Malbaši za pokušaj ubistva u Zemunu

Nikola Malbaša, bivši fudbaler Partizana, krvavih šaka i sa nožem u desnoj ruci trči trotoarom u Ševinoj ulici u Zemunu.

Ova scena se vidi na snimku koji je u ponedeljak pregledan u Višem sudu na suđenju Malbaši za pokušaj teškog ubistva Igora Neškovića, njegovog poslovnog partnera. Vreme na snimku, 10.55, kada Malbaša trči sa nožem, otprilike se poklapa s vremenom kada se to ranjavanje, prema sudskim spisima, i dogodilo lane. Malbaša se tereti da je dok je sedeo sa Neškovićem u njegovom automobilu nožem ubo oštećenog u grudi i isekao ga po rukama, piše Novosti.

Osim ovog snimka, veštačen je i telefon optuženog i njegova prepiska sa Neškovićem, ali u sudnici nije obelodanjeno šta su jedan drugom pisali.

Malbašina odbrana i dalje tvrdi da je Neškovića izbo neko drugi. NJegov branilac Dejan Lazarević kazao je da nije sporno da Malbaša krvav trči sa nožem, ali da je on u stvari spasao život Neškoviću. On je rekao da će Malbaša izneti odbranu tek kad se izvedu svi dokazi, dodavši da je oštećeni Nešković nekorektan, jer zna ime čoveka koji ga je ubo, a nije ga rekao

Telegraf

Tagovi:

Pročitajte još: