PREVENTIVNA AKCIJA IZ BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA U ZEMUNU

U galerijskom prostoru Kancelarije za mlade 23. aprila nastavljeno je sa podelom dečijih auto sedišta koju organizuje Savet za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Zemun. Kako bi se podigao nivo saobraćajne kulture građana Zemuna koji prevoze mališane, zamenik predsednika Skupštine i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Zemun Sava Mišković i načelnik Odeljenja za lokalne samouprave republičke Agencije za bezbednost saobraćaja Tomislav Petrović sa saradnikom podelili su 50 dečijih auto sedišta.

Program ”Promocije upotrebe zaštitnih sistema u cilju preventive u saobraćaju” Savet za bezbednost saobraćaja na putevima GO Zemun realizuje u saradnji sa Udruženjem vozača ”Beograd.

Agencija za bezbednost saobraćaja obezbedila je priručnike i kompakt diskove  ”Zaštitite dete u vozilu”, koji su podeljeni  prisutnim roditeljima.

Gradska opština Zemun nastavlja sa podelom dečijih auto sedišta. Roditelji će popunjavanjem formulara, koji će im biti dostupan na sajtu opštine i u šalter sali, moći da obezbede auto sedište za svoje dete. 

https://www.abs.gov.rs/%D1%81%D1%80/preventivne-aktivnosti/kampanje-421/aktuelne-kampanje/ekranizovana-uputstva-za-pravilnu-upotrebu-decijih—auto-sedista

Tagovi:

Pročitajte još: