Pretraga
Close this search box.

PRIPREMITE ZALIHE: Prekid snabdevanja vode u Zemunu

Pad pritiska i prekide u snabdevanju vodom osetiće potrošači na opštini Zemun  od subote, 3. februara, u 21 sat zbog neodložnih radova na prevezivanju hidrotehničkog objekta na vodovodni sistem, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Stabilizacija snabdevanja vodom se očekuje u toku noći između nedelje, 4. februara, i ponedeljka, 5. februara.

Za prioritetne potrošače će tokom radova biti obezbeđene auto-cisterne sa vodom za piće. Iz „Vodovoda” apeluju na građane da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

S obzirom na to da pri svakom uspostavljanju snabdevanja vodom za piće nakon prekida dolazi do prolazne pojave boje i mutnoće, savetuju se potrošači da ovu neželjenu pojavu prevaziđu ispiranjem cevi, odnosno otvaranjem slavina i ispuštanjem vode u srednje jakom mlazu sve do trenutka kada voda dobije svoje uobičajene karakteristike. Najavljeni radovi će obezbediti da snabdevanje vodom i nadalje bude pouzdano i redovno.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs, saopšteno je iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije”.

Tagovi:

Pročitajte još: