Priveden bahati vozač koje je zgazio psa Ane Mihajlovski u Zemunu

PROTIV vozača „opel astre“ R. V. (57), koji je, kako se sumnja, 30. juna oko 23 sata na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici u Zemunu udario psa kog su šetale ćerke voditeljke Ane Mihajlovski, podneta je prekršajna prijava zbog učestvovanja u saobraćajnoj nezgodi i napuštanja lica mesta

Kako nezvanično saznaju mediji policija je odmah identifikovala vozača i on je ubrzo uhvaćen.

– Policija je tužilaštvu podnela izveštaj, a po nalogu tužilaštva protiv vozača podneta je prekršajna prijava. On je upravljao službenim vozilom jedne banke, kada je na pešačkom prelazu udario psa kog je vodila maloletnica, i produžio dalje. Pas je ubrzo uginuo, a o slučaju je obaveštena i policija koja ga je identifikovala i pronašla – rekao je izvor za medije upoznat sa slučajem.

Jedna od kamera obližnjeg hotela „Teatar“ u Zemunu snimila je bahatog vozača koji je na pešačkom prelazu ubio psa Ane Mihajlovski i njenih ćerkica od 12 i 15 godina, koje su ga u tom momentu držale na povocu.

Ćerke su bile u šoku. Očevici su odmah prišli da im pomognu. Traume moje dece niko neće izbrisati, ali ovo mora da bude opomena za sve one koji jure preko pešačkih prelaza da se zaustave, jer baš zbog tog nemara stradaju mnogi. Možda će ih ova naša priča osvestiti – rekla je Ana.

(Kurir)

Tagovi:

Pročitajte još: