PRIVODI SE KRAJU DRUGA FAZA REKONSTRUKCIJE ULICE PAVLA VUJISIĆA

Posle kompletne rekonstrukcije 250 metara Ulice Pavla Vujisića u zemunskom naselju Altina u prvoj fazi , od 9. septembra do 17. novembra biće obnovljena nova deonica. U drugoj fazi radova u toku je asfaltiranje još 290 metara ove važne saobraćajnice, kojom prolazi i javni prevoz.

Radove na deonici je 9. novembra obišao član Veća Gradske opštine Zemun Boško Radovanović i uverio se da nesmetano teku planiranom dinamikom.

Vrlo je detaljno uklonjen prethodni sloj i raščišćen teren za nasipanje, pri čemu su maksimalno zaštićeni vodovi i instalacije – u dragocenoj saradnji sa građanima koji tu žive i poznaju teren, kako u prvoj, tako i u narednim fazama posla.

Na deonici od Ulica Konstantina Kavafija, kuda sada saobraćaju vozila javnog prevoza, mašine već asfaltiraju i dvostrukim slojem novog asfalta će narednih dana presvući pripremljenu trasu. Uradiće se trotoari i šahtovi, posebno brižljivo urediti slivnici kišne kanalizacije.

Posle 17. novembra započeće radovi na uklanjanju stare podloge u poslednjih 360 metara puta i treća, završna faza, planirana do kraja godine, kada će se normalizovati i redovna trasa linija javnog prevoza koji prolaze kroz Altinu.

Ovom opsežnom rekonstrukcijom obnoviće se jedna od vitalnih i dužih saobraćajnica u naselju Altina od 2,1 kilometra, dok će u tri faze biti obnovljena deonica od ukupno 900 metara.

Tagovi:

Pročitajte još: